Bevo Security
Bevo brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Een branddetectiesysteem heeft de bedoeling een brand te gaan detecteren in een vroeg stadium. Tijd is een belangrijke factor bij de keuze van een brandbeveiligingsinstallatie.
 
Hoe vroeger een brand gedetecteerd kan worden, hoe gemakkelijker hij gedoofd wordt en hoe minder materiele schade er is. Nog maar te zwijgen van het bijkomende menselijk leed. Het plaatsen van een branddetectiesysteem redt levens! Daarom is het van essentieel belang wanneer u aan brandbeveiliging denkt dat u zich laat bijstaan door vakmensen.
 
Voor bedrijven
Detectoren en handmelders dienen volgens welbepaalde normen en goed vakmanschap geplaatst te worden in de te beveiligen ruimte. Iedere site heeft zijn eigen eisen of dient aan opgelegde eisen van de brandweer te voldoen.

Voor particulieren
Wie in Vlaanderen een woning bouwt, renoveert of verhuurt moet sinds 1 januari 2013 rekening houden met een aantal verplichtingen over het plaatsen van rookmelders. Vanaf 1 januari 2020 gelden deze verplichtingen voor alle Vlaamse woningen.

Wij helpen u graag met de definitie en installatie van rookmelders; al dan niet gekoppeld aan uw alarmcentrale!

 

 

Onze mensen beschikken over de nodige kennis en opleiding en overleggen indien nodig zelf rechtstreeks met het adviserende brandweerkorps van uw regio of preventieadviseur van uw bedrijf.

Studie & Ontwerp potlood

Studie & ontwerp

Installatie

Installatie

Onderhoud & herstel

Onderhoud & herstel